Optimale benutting van een essentiële groeifactor

Met CO2 is een belangrijke groeifactor in de glastuinbouw genoemd. De juiste CO2-installatie helpt u om twee vliegen in één klap te slaan: enerzijds een efficiënt hergebruik van een ‘bijproduct' tijdens het stookproces, anderzijds kunt u de groei van het gewas stimuleren met CO2-bemesting. Reden waarom de eisen die u stelt aan de kwaliteit van CO2-units hoog zijn. Het zijn dezelfde hoge eisen die ook Enalco aan de eigen CO2-units stelt. Met gebruikmaking van de laatste inzichten en de meest efficiënte technieken ontwikkelen we CO2-units op maat, afgestemd op elke ketelspecificatie. Betrouwbare berekeningsmethodieken garanderen de juiste capaciteit van uw CO2-unit.

Meer rendement van uw CO2-installatie

Als specialist in CO2-units zijn we vertrouwd met alle aspecten die het rendement van CO2 produceren bepalen. Dat begint met het leveren van maatwerk. Elk detail telt. De nieuwste computermodellen worden toegepast voor de juiste berekening van de benodigde capaciteit, de drukverdeling, de lengte van de leidingen en de verdeling van CO2 door de kas. Met gebruikmaking van materialen die zich in duurzaamheid hebben bewezen bent u verzekerd van de CO2-unit die garant staat voor jarenlange probleemloze productie. Het oog voor details bij Enalco herkent u bijvoorbeeld ook aan de CO2- klep: om ongestoord functioneren van uw installatie te waarborgen, is die klep altijd uitgevoerd in roestvast staal. Corrosie blijft achterwege, onderhoud is minimaal.

Veiligheid is vanzelfsprekend

En uiteraard mag u van een leverancier als Enalco verwachten dat uw CO2-unit overeenkomstig de meest actuele wettelijke richtlijnen z'n werk doet. Alle CO2-units zijn uitgevoerd volgens het GIVEG-keurmerk. Met andere woorden, het elektriciteitsschema voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Installaties zijn snel en volledig bedraad op het bedrijf te installeren.